Blerja e tri çantave, shkakton përplasje në Institucionin e Avokatit të Popullit

Inspektimi zhvesh dyqanin e arit

Limak sërish mbi shtetin

Pas raportimit të Shqip.com gjykata ndalon tjetërsimin e lokalit prej 250 mijë euro, noterja nën hetime

Nuk i blen e as shfrytëzuan, por shtetit i kushtuan afër 1 milion euro 29 gjedhe

MMPHI-ja me afat rekord për transferim të Nexhat Krasniqit në dy poste, asnjëra s’i pëlqen

Noterja vërteton tjetërsimin e pronës në vlerë të 250 mijë euro

Miliona euro për serbët pa dalë në punë, faj i vetë ministrive

“Klinikat infektuse” të QKUK-së

Tenderët publik, mjet për fuqizim të partisë 01.06.2022 – Shqip.com

Hajnia e fshehur në rrjedhën e lumenjve

Pazar me barna në kurriz të qytetarëve– 04.05.2022 – Shqip.com

“SUPERPAGAT për Superdembelët“ – 20.04.2022 – Shqip.com

“Nafta për Zyrën Ndërlidhëse Greke”- veç maja e Ajsbergut

33 milionë euro për pistën që rrezikoi të shkaktonte aksidente të aeroplanëve

Pluhuri Vrastar (tmerri i mbetjeve radioaktive në Kosovë)

N’Shënjestër: Dashurinë pa tarifa, por jo edhe mallrat

N’Shënjestër: NISMA sh.p.k – Makineria e punësimeve ilegale

Dallaveret me tenderin që la rrugët e Kosovës pa sinjalistikë

Edhe kështu vidhet në Kosovë

Veriu: Toka e askujt, krimi i të gjithëve (Pjesa e II)

Veriu: Toka e askujt, krimi i të gjithëve

Shteti leh, “Matkos” kafshon

KEDS

Në rrugë nga KEDS-i, të braktisur nga Shteti

Selman Hoti, shkelësi “elektrik” i ligjit

Autostrada “private” e Arifëve

Biseda telefonike – Visar Duriqi pranon të publikojë lajme me pagesë të porositura nga “agjenti rus”

Ekskluzive: “Çka ki te Lumezi fol me mu” – Shkeljet dhe fuqia e Driton Muharremit në sistemin prokurorial të Kosovës

Ekskluzive: Shantazh, pastrim figurash dhe emërime nëpër poste – Masterplani i Dardan Nuhiut për plaçkitje dhe shantazh – Pjesa 2

Ekskluzive: Kapje e mediave dhe shantazh – Biseda telefonike që tregon ndikimin e drejtorit të NjIF-it, Dardan Nuhiut dhe planin e tij për ta “kapur sistemin medial” (VIDEO)

Ekskluzive: Ndërhyrje në raste, ushtrim i ndikimit, keqpërdorim i pozitës dhe fotografi të dyshimta – rasti me plot dritëhije i prokurores Shemsije Asllani

Ekskluzive: Fytyrat e kapjes së shtetit