N'shënjestër

Shteti leh, “Matkos” kafshon

Kompania "Matkos".

Këtë episod n’Shënjestër mund të ndiqni një nga historitë më të çuditshme të pasluftës në Kosovë. Një kompani me emrin “Matkos” ndërhynë në pronën publike për hesape të veta dhe nuk pyet shtetin. Kur inspektorët ndalojnë punën, politika ndërmjetëson dhe i mundëson “Matkos”-it vazhdimin e punimeve. Rruga, për të cilën u shpenzuan miliona euro, nuk u rregullua asnjëherë.