N'shënjestër

Veriu: Toka e askujt, krimi i të gjithëve

Kontrabanduesi me mallra serbe, Besim Zeqiri (Kaça)

Në veri të Kosovës gjithmonë është folur për mungesën e shtetit dhe dominimin e kriminalitetit, por asnjëherë nuk është parë se çfarë do të thotë kjo. Pse mungon shteti, kush janë kriminelët dhe si funksionon rrjeti i tyre.

N’Shënjestër mund të shihni pamjet ekskluzive, emra dhe video të kontrabanduesve të mallrave në Veri.

Ky episod tregon se si “të fortit” e veriut, serbë e shqiptarë, bashkëpunojnë në krim dhe sfidojnë shtetin.