N'shënjestër

Dallaveret me tenderin që la rrugët e Kosovës pa sinjalistikë

Mbi 40% e rrugëve të Kosovës sot janë pa sinjalistikë.

Rrugë që janë shndërruar në burim të vazhdueshëm aksidentesh.

Këto linja rrugore nuk u kompletuan kurrë, për shkak të apetiteve të një zyrtari të shtetit.

Ramadan Mazrekaj theu ligjin, duke ia ndarë vetës tenderin të cilit paraprakisht ia hartoi specifikat.

N’Shënjestër do të kuptoni marifetet që u bën me tenderin dhe thyerjet ligjore që s’u dënuan kurrë.