Rozë

Dijonisi tenton të puthë në buzë Baby G, çfarë ndodhi mes fermerëve?

Dijonisi dhe Baby G na kanë dhuruar momente shumë të bukura në fermë.

Ata kanë kërcyer me njëri-tjetrin, ku nuk kanë munguar as batutat.

Një moment, teksa dy fermerët kanë qëndruar në verandë, ishte Dijonisi ai i cili tentoi të puthë në buzë Baby G, ku kjo e fundit qeshi por nuk e lejoi.

Të dy shpërthyen në të qeshura si dhe vazhduan me lojërat dhe ngacmimet e tyre brenda fermës.

Ngelet të ndjekim në vazhim nëse mes dy fermerëve do të lindë një romancë.

/Shqip.com