Rozë

Nisin përgatitjet për sezonin e dytë, kush do jenë banorët e Ferma VIP?

Në After Party e “Ferma VIP”, gazetarja Çiljeta Hajdini ka intervistuar regjizorin Bledar Linza.

Regjisori, i cili prej afër 3 muajsh kishte “timonin” e fermës, i pyetur se nëse do të kishte një sezon të dytë, Linza u shpreh se po.

Regjisori i “Ferma VIP” zbuloi se kanë gati dhe një listë me personazhet VIP që do i bashkohen sezonit të dytë.

Pjesë nga intervista:

Bledar Linza: Eksperiencë e re, e lodhshme, por e bukur

Gazetarja: Do kemi një sezon të dytë?

Bledar Linza: Po, sigurisht

Gazetarja: Keni menduar emrat e VIP-ave që do jenë në sezonin e dytë?

Bledar Linza: Kemi një listë në mendje

Gazetarja: Ju uroj sukese!

Bledar Linza: Faleminderit!

/Shqip.com