Rozë Ndërkombëtar

Lopez ndalë përpjekjet për të shpëtuar martesën

Jennifer Lopez ka hequr dorë nga përpjekjet për të bërë të funksionojë martesën e saj me Ben Affleck, tha një burim për DailyMail.com.

Mes thashethemeve se dyshja po shkon drejt divorcit, një burim ka pohuar se ylli i popit ka arritur kufirin e saj dhe nuk ndjen më se mund të bëjë asgjë më shumë për të shpëtuar lidhjen.

“Jenny është ngopur dhe ajo është përpjekur vërtet, por nuk mund të bëjë asgjë, ajo nuk po përmirësohet, po përkeqësohet”, tha një burim i industrisë muzikore për DailyMail.com.

Burimi komentoi se arsyeja kryesore që JLo, 54 vjeçe, la burrin e saj 51-vjeçar ishte sepse ai ishte gjithmonë Jennifer Lopez ka hequr dorë nga përpjekjet për të funksionuar martesën e saj me Ben Affleck , tha një burim për DailyMail.com.

Mes thashethemeve se dyshja po shkon drejt divorcit, një burim ka pohuar se ylli i popit ka arritur kufirin e saj dhe nuk ndjen më se mund të bëjë asgjë më shumë për të shpëtuar lidhjen.

“Jenny është ngopur dhe ajo është përpjekur vërtet, por nuk mund të bëjë asgjë, ai nuk po përmirësohet, po përkeqësohet”, tha një burim i industrisë muzikore për DailyMail.com.

Burimi komentoi se arsyeja kryesore që JLo, 54 vjeçe, la burrin e saj 51-vjeçar ishte sepse ai ishte gjithmonë “i mërzitur dhe negativ”.

/Shqip.com