Rozë

Stresi thotë se Gresa u bë kurban

Stresi është i mërzitur për Gresën pasi modelja është në nominim së bashku me atë, Xhulin dhe Mbresën.

Në bashkëbisedim me Atdheun, Stresi thotë se Gresa është bërë kurban.

“Jam mërzitë për Gresën fortë se e din sa i lidhur jam më atë. Ja kisha dhënë edhe një shans tjetër se a e din çfarë vajze është ajo.. është vajzë pa sherr. Me llogarinë time është pa sherr ka mundësi të jep më shumë. I tutem këtij nominimi sepse me dhimbset njeriu i mirë… Për Gresën mendoj që është bërë kurban”,, tha Stresi.

Madje, Stresi thotë se Gresa erdhi tek nominimi vetëm për shkak të inateve.

/Shqip.com