Rozë

“Kalo kohë me gruan jo me shokun”, Romeo i kthehet keq Gracianos për Argjirën

Romeo është gjykuar shumë nga banorët ditët e fundit, pasi për ta nuk ka kaluar kohë dhe nuk i ka dhënë vëmendjen e duhur partneres së tij, Heidit me suitën që i ofroi Vëllai i Madh.

Këtë ia ka nënkuptuar edhe vetëm pak më parë Graciano ama Romeo ka ditur si t’ja kthejë.

Graciano-Romeos: Kaloje momentin në shtëpi me gruan jo me shokun

Romeo: Fole ti për gruan?

Graciano: Mirë e lëmë këtë muhabet

/Shqip.com