Ekonomi Marketing Artikull i Sponsorizuar

Bici-Com ua sjellë vendlindjen më afër me komoditetin dhe sigurinë

Kompania e udhëtimeve Bici-Com

Që festat tuaja të fundvitit të jenë të paharrueshme, kompania e udhëtimeve, Bici-Com Reisebüro, organizon udhëtime çdo ditë nga Austria në Kosovë dhe anasjelltas.

Bici-Com Reisebüro, është kompani me traditë shumëvjeçare dhe partner i shumë udhëtimeve.

Çdo ditë, nga e hëna në të diel, me udhëtime të rregullta.

Duke pasur gjithmonë prioritet kërkesat dhe kënaqësitë e klientëve, kompania ofron çmime të lira e komoditet të lartë.

Kompania posedon autobusë të rinj të modeleve të fundit që ju të ndiheni të sigurt dhe ta shijoni udhëtimin.

Orari i udhëtimeve për festat e fundvitit nga Austria:

Wels 11:00, Efferding 11:20; Linz 12:30, S.T. Valentin 12:40, Ens 12:45, Amshteten 13:10; Ybbs 13:30, Melk 13:40; S.T. Polten 14:00, Wien 16:00

Orari i udhëtimeve për festat e fundvitit nga Kosova:

Gjakovë 17:00 , Prizren: 17:30, Pejë: 18:00, Prishtinë: 19:30

Për rezervime ju mund të kontaktoni në numrat e poshtëshënuar.

Austri: +4315055995 ; +436647619137

Gjakovë: 0390-321-161

Prishtinë: 038-610-337

Pejë: 039-432-141

Prizren: 029-225-924

Mobil: 044-314-584 & 044-279-277

Na ndiqni në rrjetet sociale: Facebook dhe Instagram

Autobusët e kompanisë së udhëtimeve Bici-Com

/Shqip.com