Ekonomi Marketing Artikull i Sponsorizuar

Oferta bombastike e Eagle eSIM: Internet pa limit në mbarë botën, lajm i mirë edhe për Diasporën

Udhëtimet janë gjithmonë të bukura. Një eksperiencë e re, vende të reja për t’u parë dhe patjetër shumë fotografi e video për t’u postuar. Por që ato të publikohen në rrjetet sociale, për të qenë gjithmonë në kontakt me familjarët e miqtë apo për të mos humbur asnjë lokacion në vendin që do të shkohet, gjithsecilit nga ne i nevojitet internet në telefon e mbi të gjitha i shpejtë. E në këtë rast, zgjedhja më e mirë ju vjen nga Eagle eSIM.

Eagle eSIM, ju ofron internet të besueshëm për udhëtimet tuaja dhe i mundëson Diasporës qasje në internet pa shqetësime në atdhe, por edhe atyre që udhëtojnë jashtë vendit ju mundësohet lidhje me të gjithë botën.

Eagle eSIM, ofron për klientët disa paketa interneti, si “Pako Europa”, “Pako Vendlindja”, “Pako Rrugëtimi” dhe “Pako Turistike”. Patjetër, jo vetëm internet të shpejtë dhe me GB sipas dëshirës, por Eagle eSIM ofron dhe çmime mjaft të mira dhe të lira.

Për paketën “Pako Europa”, e cila zgjat për 60 ditë, çmimet vijojnë për “Pako Europa” nga 9,99 € deri në 26,99 € për internet pa limit. Për “Pako Vendlindja” nga 18,99 € deri në 41,99 €. Ndërsa “Pako Rrugëtimi” ofrohet për 15 ditë dhe për dy mundësi: 3 GB- 12.49 € dhe 5 GB-16.49 €.

Por paketa nuk përfundojnë këtu, pasi në dispozicion është edhe “Pako Turistike”. Dhe kjo për një kohëzgjatje prej 60 ditësh ofron super çmime. Për 5 GB- 8,99 € dhe 12.99 €.

Që të përfitoni nga këto oferta fantastike, gjithçka mund të realizohet nëpërmjet një e-maili. Për më shumë detaje mbi ofertat, por edhe procedurën e regjistrimit, mund të klikoi në linkun e mëposhtëm: https://eagle-esim.com/

Oferta spektakolare
Eagle eSIM ju ofron internet të besueshëm për udhëtimet tuaja, duke i mundësuar Diasporës tonë të dashur të qasen në internet pa shqetësime edhe në atdhe. Ideal për klientët që udhëtojnë jashtë vendit ose dëshirojnë të mbeten të lidhur me vendlindjen non stop me internet me shpejtësi 4G dhe 5G. Qëndroni të lidhur në mbarë botën pa u hequr rehatia dhe lidhshmëria dhe kjo vetëm me Eagle eSIM.

Çfarë përmban “Pako Diaspora”
Me Eagle SIM, për 5GB internet, ju do të paguani 18.99 euro. Ndërsa për 20GB internet, tarifa do të jketë 41.99 euro. Zgjidhni “Shqiponjën Digjitale” për internet 5G, shpejtësi, aktivizim i lehtë, ndërsa regjistrimi nuk nevojitet. E përfitoni kudo që jeni në Europë, Ballkan dhe më gjerë. Motoja e Eagle SIM është: “Fluturimi ynë, interneti juaj”.

“Zbuloni Europën me Shqiponjën”
Oferta me 5GB internet kushton 9.99 euro. Ajo me 10 GB, 14.99 euro, me 20 GB, 24.99 euro. Pako zgjat 30 ditë. Ndërsa oferta për internet pa limit kushton 39.99 euro dhe pako zgjat 15 ditë.

Eksploro, zgjidh dhe shijo internet 5G pa limit në Europë
Pako Europa, nga 9.99 euro, për 60 ditë
Pako Vendlindja, nga 18.49 euro për 60 ditë
Pako rrugëtimi, nga 12.49 euro për 60 ditë
Pako turistike, nga 8.99 euro për 60 ditë

Përparësitë e Eagle eSIM

Oferta Globale

Me Eagle eSIM, lidhuni me ofrues celularë në shumë vende, për akses të përhershëm në internet pa kufizime gjeografike.
Internet Highspeed

Shpejtësia 4G/5G e Eagle eSIM ofron përvojë të përsosur në shfletim, streaming dhe përdorim aplikacionesh pa kufizime.

Pa regjistrim

Duke përdorur Eagle eSIM, filloni menjëherë pa regjistrim të gjatë, për lidhje pa vonesa me internetin.

Shërbimi ndaj klientit

Eagle eSIM ofron shërbim klienti 24/7 ditë të javës nëpërmjet chatsupport dhe ëhatsAPP për një ndihmë të menjëhershme dhe të lehtë.

Risi karta digjitale

eSIM është një version dixhital i kartave SIM tradicionale, e integruar direkt në pajisjen tuaj. Ky qëndrim eliminojnë nevojën për kartat fizike SIM dhe lejon aktivizimin e shpejtë dhe të sigurt të shërbimeve celulare përmes skanimit të një kodit QR. Përdoruesit e IPKO mund të përfitojnë nga kjo teknologji e lehtë për të ndërruar plane celularë pa nevojën për ndërhyrje fizike.

/Shqip.com