Rozë Ndërkombëtar

Pique dhe Shakira takohen në Barcelonë për të rënë dakord për divorcin e tyre

Këngëtarja kolumbiane Shakira dhe lojtari i FC Barcelona, ​​Gerard Piqué, janë takuar në Barcelonë, së bashku me avokatët e tyre, në përpjekje për të arritur një marrëveshje për ndarjen e tyre.

Një nga aspektet që duhet zgjidhur është edhe kujdestaria e fëmijëve të martesës para synimit të këngëtarit për të jetuar në Miami.

Çifti ka konfirmuar se pavarësisht trashëgimisë së madhe që duhet të ndajnë, prioriteti i të dyve është të mos bëjnë luftë dhe të ofrojnë më të mirën e mundshme për fëmijët e tyre.

Ndwrkaq, javët e fundit, lojtari i Barcelonës është parë me Klarën, partneren e tij të re, duke shijuar disa momente së bashku. Ka zëra se Shakira gjithashtu mund të rindërtojë jetën e saj, megjithëse ky informacion është më i paqartë dhe i pakonfirmuar.