Art Jetese

Ky aksesor e bën çdo veshje dimri të duket e shtrenjtë

Stina e dimrit është më e komplikuara për kombinimin e veshjeve.

Mirëpo, për shumë yje kjo nuk është asgjë e jashtëzakonshme, xhinse, atlete një pallto dhe një shall. Sërish, në të njëjtën kohë duket kaq cool, por siç mund ta shihni i gjithë sekreti qëndron tek shalli.

Një prej aksesorëve që bën çdo veshje dimri të duket më e shtrenjtë, më e veçantë dhe më ngrohtë. Një tjetër sekret është materiali, madhësia dhe ngjyra.

Qëndroni tek ngjyrat e tokës dhe madhësitë oversize.

Paratë e shpenzuara për një shall kashmiri nuk janë kurrë investim i kotë. Do ta keni përgjithmonë pjesë të gardërobës dhe mund ta vishni me çfarëdolloj stili.

/Shqip.com