Lajme

Kjo është gjendja në pikat kufitare në Kosovës

Pika kufitare.

Mëngjesi i sotëm është karakterizuar i qetë në pikat kufitare në Kosovë.

Duke u bazuar në të dhënat e Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në të gjitha vendkalimet nuk ka pasur pritje me të gjata se 5 minuta.

Ndërsa në po të njëjtat pika nuk është shënuar asnjë kolonë.

Të dhëna të marrura nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar

Kujtojmë se gjatë ditëve të verës, në pikat kufitare në Merdarë dhe tek Dheu i Bardhë ka pasur pritje të gjata me orë të tëra./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022