Rozë

Juliana pranon pëlqimin ndaj Atdheut?

Në një bisedë me Artën, Juliana ka folur për Atdheun dhe kohën kur ata janë takuar para shumë vjetësh bashkë

“Unë e njoh prej jashtit, shoqet e mija e kanë këtë shok dhe nuk me ka ra në mend që unë jam takuar me atë qysh moti. E qeshty Tomy and Jerry ndryshe tash”, tha Juliana duke e shoqëruar muhabetin me shumb të qeshura.

Ndërsa, Arta ia kthen me shaka “Po nguceni ju a. Personalisht po mënoj që po shkoni. Në pamje po mendoj se kështu nuk ia u di bisedat çka mundeni e çka nuk mundeni me fol. Kërkoi që t’i t’shkosh ta marrësh. Ai e ka parë prej jashtë se kush duhet të shkojë ta marrë.?”, tha Arta.

Kurse Juli ia kthehu duke i thënë që ai nuk po hapët shumë.

“.Nuk e di s’po çelët shumë”.

/Shqip.com