Kulturë Kino

Filmi “Virgjëresha Shqiptare”, jepet premierë më 9 shkurt në Gjermani

Filmi shqiptar “Virgjëresha Shqiptare” do të ketë premierën në Gjermani më 9 shkurt 2023.

Lajmin e ka bërë të ditur Rina Krasniqi, aktorja e cila luan rolin kryesor në këtë film.

Premiera gjermane e Virgjëreshës Shqiptare më 9 shkurt 2023. Faleminderit kastit dhe ekipit të jashtëzakonshëm, producentit dhe bashkë-regjisores sime të mrekullueshme Anita Elshani. Shumë krenare që më në fund e ndaj këtë film me të gjithë ju”, ka shkruar Krasniqi.

/Shqip.com