Rozë

Diola tregoj sëmundjen e Nitës, Zhaklina: E ke shfrytëzuar atë

Prime i Big Brother VIP Albania, ka filluar me diskutimet në lidhje me debatin e krijuar në mes të Diolës, Luizit e që ishte e përfshirë edhe Nita.

Pasi deklaratës së Luizit se “disa banorë marrin frymë kot”, Diola ka reaguar ashpër duke thënë se dikush nga ata ka luftuar me tumorin në gji.

Kjo, sipas opinonistes Zhaklinë Lekatari ishte “shfrytëzim i Nitës”.

Ajo i tha Diolës se përse nuk e mbajti sekretin e saj por e shfrytëzoi atë dhe informacione në lidhje me të.

Kurse, Diola tha se ishte e rënduar emocionalisht dhe që nuk ka përmendur emra.

/Shqip.com