Art Jetese

Zyrtarisht, këto janë 4 xhinset trend në 2023-shin 

Xhinset vijnë gjithmonë në qindra opsione, por këtë vit do të ketë shumë më tepër variacion se herët e tjera! 

Nga stili vintage në ato më “futuristike” – tregu i xhinseve përgjatë këtij viti do të lulëzojë dhe ne nuk dimë si të ndihemi për këtë.

Ja 10 modelet më “in” të sezonit:

1. Puddle


2. Barrel-Leg

3. Flare

4. Cargo

/Shqip.com