Art Jetese

Xhaketat, ndër veshjet e domosdoshme në gardërobë

Xhaketat janë ideale dhe thelbësore, pavarësisht stinës në të cilën ndodheni.

Xhaketat janë nga ato veshjet që mund të vishen në çdo kohë të vitit, dhe të cilat kombinohen mjaft mirë.

Ideale për ditët e ftohta ose për t’u hedhur supeve gjatë muajve kur temperaturat rriten disi, xhaketat janë një nga ato veshjet e domosdoshme në gardërobë.

Anabel, ka listuar disa ide për kombinimin e tyre.

Xhaketë, bluzë e bardhë dhe pantallona xhins

Xhaketë, fustan i thurur dhe çantë kashte

Xhaketë, streçe të zeza dhe sandale me takë

Xhaketë, pantallona në të njëjtën ngjyrë dhe këpucët “mules”

Xhaketë, pantallona të gjera dhe atlete

Xhaketë, fund në gjatësi mesatare si dhe çizme

Xhaketë,  kanotjerë dhe pantallona të gjera

Xhaketë, këmishë e gjerë dhe çizme

Xhaketë, bluzë me printe dhe pantallona lëkure

Xhaketë, fustan i shkurtër dhe varëse