Art Jetese

Vazhdojnë të takohen edhe pas ndarjes – ja cilat janë këto shenja të Horoskopit

Shenjat me fat

Disa nga shenjat e horoskopit e kanë të vështirë ndarjen dhe fundin e lidhjës.

Në një takim të rastësishëm këto shenja mund të përfundojnë në një marrëdhënie seksuale.

Cilat janë ato çifte?

Binjakët – Shigjetari

Ndjenja e fortë në mes tyre si dhe kuriozitetit i bën ata një çift shumë të pajtueshëm.

Të dy janë në kërkim të një partneri që i sfidon, intrigon dhe i gjejnë të gjitha tek njëri-tjetri.

Ndërsa, të dyja këto shenja janë aq cerebrale sa priren që të intrigohen nga disa gjëra të cilat tërheqin vëmendjen e tyre kështu, duke e bërë marrëdhenien e tyre të paqëndrueshme. 

Edhe pas ndarjës këto shënja mbetën të pushtuar nga njëri-tjetri. Ata mund të bashkohen dhe të ndahën përseri, vetëm për të zbuluar se kimia mes tyre është ende.

Dashi – Luani

Të dy kanë seksualitet intensiv, veprojnë me emocionin e momentit dhe ndarja mund të jetë një vendim i momentit. Kjo nuk do të thotë se duke “qetësuar” nuk do të fillojnë të mendojnë se mund të kenë bërë një gabim.

Pra, është shumë e mundur që ata të lënë një shteg të vogël të hapur për një ribashkim të mundshëm.

Egoja dhe personaliteti i tyre është i fortë dhe asnjëri prej tyre nuk do të ndryshojë në mënyrë që të mund të kthehen së bashku./Shqip.com

Gaforrja- Akrepi

Edhe pse emocioni, tensioni dhe pasioni krijojnë lidhje shumë të forta në çift. Ata kanë specifika për të përfunduar në situata ku do të alternojnë mbrojtjen dhe sulmin.

Kjo mund ta bëjë lidhjën toksike dhe ta bëjë të nëvojshme që çifti të ndahët. Por kur një lidhje është aq e thellë sa mund të krijojë ky çift, mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë të lini plotësisht njëri-tjetrin.

Këtu ka pasion dhe ndizet lehtësisht, edhe kur e dinë se duhet ta kapërcejnë marrëdhënien dhe të vazhdojnë jetën e tyre./Shqip.com