Kulturë Kino

“Top Gun: Maverick” cakton datën e transmetimit

Filmi “Top Gun: Maverick” tashmë ka publikuar datën e transmetimit.

Vazhdimi i Tom Cruise do të shfaqet më 22 dhjetor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanada, Australi, Gjermani, Zvicër, Austri, Itali dhe tregje të tjera.

Me 1.4 miliardë dollarë shitje globale të biletave, filmi renditet si filmi me fitimin më të lartë të vitit.

Gjithashtu ai mori edhe një nominim për Oscar.

Top Gun: Maverick, është realizuar me regji të Joseph Kosinski.

/Shqip.com