Rozë

Sonte Lugati do të jetë pjesë në Prime të BBVK

Gjon Karrica i njohur me emrin artistik, ‘Lugati’ sonte do të jetë pjesë e prime-it të Big Brother Vip Kosova.

Pas komplikimeve shëndetësore dhe sulmit epileptik që kishte brenda shtëpisë, Lugati tani ka një gjendje të mirë sa i përket shëndetit.

Krahas kësaj thuhet se artisti do të flas sonte shumëçka.

Gjon Karrica ishte njëri ndër personazhet me të komentuar në BBVK dhe sidomos pas sensacionit me këngën ‘Boom’

/Shqip.com