Rozë

Skena ‘të nxehta’ mes Atdheut dhe Xhulit në Big Brother VIP Kosova

Atdheu dhe Xhuli kanë treguar që nga dita e parë se kanë një simpati në mes vete.

Kjo është vërejtur edhe nga banorët tjerë të cilët i kanë ngacmuar.

Madje dyshja shpesh herë janë duke u ndarë nga banorët dhe qëndruar në dhomë.

Së fundi në një nga sfidat ata janë ngrirë nga “vëllai i madhe” në një moment shumë të afërt.

/Shqip.com