Lajme

RTK dënon aktin e aktivistit të PSD-së

Menaxhmenti i RTK-së ka dënuar aktin e aktivistit të PSD-së Nol Nushi, i cili pa autorizim ka hyrë në studion e lajmeve të RTK-së, duke kaluar sigurimin, të cilët kanë menduar se i njëjti mund të ketë qenë i ftuar në emisionet e RTK-së.

Akte të tilla janë të papranueshme dhe përçojnë mesazh të kundërt me vlerat që prezanton transmetuesi publik.

Lexo edhe:
PSD me aksion në RTK: Lajmet tash e tutje janë të partisë

RTK e respekton të drejtën e secilit për të shprehur kundërshti ndaj proceseve, por njëkohësisht kërkon që kjo të bëhet brenda suazave normale të protestës dhe jo të pengoj procesin e rregullt të punës.

RTK ka hequr dyert e dyfishta me idenë që të jetë më afër qytetarëve, por jo që kjo të keqpërdoret dhe të pengoj procesin e punës, thuhet në reagimin e menaxhmentit të RTK-së.

Menaxhmenti reagoi pasi dy aktivistë të PSD-së hyn në studion e  RTK-së, në fillim të edicionit të lajmeve  qendrore, duke penguar moderatoren.

/Shqip.com