Sport Ndërkombëtar

PSG – Messi, mësohet situata e fundit

Pas Kupës së Botës, në shtyp u shfaqën informacione se PSG kishte arritur tashmë marrëveshje në parim nga Lionel Messin për një kontratë të re. Ka kaluar më shumë se një muaj dhe ende nuk është nënshkruar një kontratë e re pune. Sipas gazetarit të TyC Sports, Gaston Edoul, Messi kishte dyshime se duhej të qëndronte në PSG.

Sipas burimit, Lionel Messi ka shtyrë takimet me drejtuesit e PSG-së dhe ka kërkuar që t’i jepet kohë për të menduar për të ardhmen.

Në të njëjtën kohë, theksohet se për momentin Lionel Messi nuk është në kontakt me klubet e tjera.

/Shqip.com