Lajme

Protestë para Qeverisë për rastin e 11-vjeçares

Një tjetër protestë gjatë ditës së sotme është organizuar kundër dhunës së 11- vjeçares.

Lexo edhe:
Prokuroria: Identifikimi i gjashtë të dyshuarave për rastin e 11 vjeçares është bërë përmes telefonit të viktimës

Protesta është organizuar nga Kolektivi për Mendim dhe Veprim Femnist, YIHR KS, CEL, QIKA, QIPS dhe QKSGj dhe ka filluar nga ora 12:00.

Lexo edhe:
KGjK : Rasti i 11 vjeçares nuk ka qenë asnjëherë në gjykatë

Kjo protestë mbahet një javë pas protestës që është mbajtur javën e shkuar për të njëjtën çështje.

Foto nga Protesta

“ Çika e Gra jemi krahë për krahë”, “Gra armatosuni”, “Çika e Gra merrni nga një sprejë në çantë”, “Shteti i ka duart me gjakun e grave” janë disa nga thirrjet që kanë bërë protestuesit drejt Qeverisë së Kosovës./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022