Teknologji Auto

Polestar prezanton pak nga modeli i ri i veturës

Polestar 3
Polestar 3

Polestar ka nisur publikim e disa videove duke prezantuar modelin e ri, Polestar 3, si pjesë e serisë In Detail, të cilat do të na tregojnë më shumë për aspekte të ndryshme të makinës së re.

Në video janë shfaqur SmartZone dhe krahu i përparmë, por do të ketë të tjera video që do shfaqin sistemet e avancuara siç janë kamerat, radari, LiDAR, dorëzat e shpëlarjes, xhamin e laminuar, krahun e pasmë dhe pjesën e brendshme.

SmartZone është një zonë në pjesën e përparme të Polestar 3 që strehon kamerat e përparme dhe radarin, si dhe telat e ngrohjes, përshpejtuesit dhe sensorët ultrasonikë që përdor makina për të monitoruar rrugën përpara.

Polestar thotë se kjo është zona ku një makinë konvencionale e drejtuar me djegie, do të kishte një grilë, por veturat elektrike nuk kanë nevojë për to.

Videoja tjetër ka të bëjë me krahun e përparmë, i cili duket i lezetshëm dhe optimizon aerodinamikën e tij.

/Shqip.com