Rozë

Përplasen sërish Luizi dhe Kiara për marrëdhënien e tyre

Kiara dhe Lizi janë një ndër banorët më të përfolur të Big Brother Albania.

Dyshja kanë krijuar një marrëdhënie shumë të mirë duke vazhduar rrugëtimin për tu bërë çift.

Por, në shumë raste ata kanë edhe përplasje në mes tyre, siç është edhe kjo e fundit.

Ai kërkon që pas gjithë vëmendjes që i jep Titos, kujdesit, dashurisë, shprehjes së ndjenjave, të ketë ta paktën një përqindje të vogël në shkëmbim.

Kjo duket se nuk u prit mirë nga prezantuesja, e cila theksoi se nëse dëshiron që t’i ketë gjërat shpejt, kjo nuk do të ndodh.

“Pse e vë veten në këtë pozitë. Ti e ke parë që unë të pëlqej. Atëherë çfarë do, i do gjërat shpejt. Nuk vijnë gjërat shpejt nga unë. Harroje atë pjesë”, ka thënë ajo.

/Shqip.com