Lajme

Opozita bojkoton mbledhjen e Komisionit për Arsim

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport, të premten shqyrtoi Projektligjin pёr tekste shkollore.

Anëtarët e Komisionit nga radhët e opozitës e kanë bojkotuar mbledhjen me arsyetimin se nuk marrin pjesë në Komisionin për Ligjin e Kontrabanduar.

Kryetari i Komisionit, Ardian Gola, miratoi rendin e ditës me asnjë votë kundër, ndërsa u miratuan amandamentet që janë ndryshuar përgjatë grupit punues.

Ndërsa, nuk u caktua ndonjë datë tjetër për mbledhjen e radhës të Komisionit. /EO

/Shqip.com