Lajme

N’Shënjestër: Shteti leh, “Matkos” kafshon – historia e pabesueshme e impotencës së shtetit, miliona euro të çuara dëm

Episodi i ri i “Shënjestrës” tregon historinë e pabesueshme të impotencës së shtetit në raport me një kompani private.

Bëhet fjalë për ndërtimin e rrugës që çon për në Brezovicë, për të cilën shteti kishte investuar 1 milion e 956 mijë euro, për ta prishur më pas operatori ekonomik “Matkos Group” për nevojat e veta.

Sonte, me fillim në orën 19:00, në Shqip.com dhe në faqen zyrtare të mediumit në Facebook e Youtube vjen dokumentari i katërt në kuadër të “Shënjestrës” – Shteti leh, “Matkos” kafshon – historia e pabesueshme e impotencës së shtetit, miliona euro të çuara dëm.

Shikoni të gjithë dokumentarët nga Shqip.com n’Shënjestër.

/Shqip.com