Rozë

Një banor i ri në shtëpinë e BBVA, gëzon Luizin

Prime i Big Brother VIP Albania, ka filluar me diskutime, eliminime dhe hyrje të reja.

Pas modeles së njohur Keisi Medinit, shtëpisë ju bashkua edhe Tan Brahimi.

Nga shtëpia e BBVA, u largua Amos.

Amos, gjatë javës ishte i komentuar për shkak të një ofendimi të rëndë që kishte bërë ndaj Kiarës.

Ndërsa, ai tha se nuk e mban mend ofendimin e Kiarës.

/Shqip.com