Art Jetese

Ngjyra e manikyrit tuaj zbulon një sekret për ju

Ngjyra e thonjëve,

Ka disa raste që para se të shkojmë te estetistja, ne kemi menduar tashmë se çfarë do të bëjmë, çfarë ngjyre do të zgjedhim dhe çfarë mund të thotë kjo për ne.

 Ky është zakonisht një vendim spontan i momentit, por mund të jetë edhe një vendim më i vetëdijshëm.

Çfarë do të thoni nëse ju informojmë se sipas autorit dhe ekspertit të ngjyrave Walaa, ngjyrat që ne zgjedhim të kemi në trupin tonë luajnë një rol të rëndësishëm në mënyrën se si e përjetojmë botën dhe veten tonë dhe mund të ndikojnë ndjeshëm në disponimin tonë?

Më poshtë po paraqesim rëndësinë e 6 ngjyrave që duhen lexuar herën tjetër kur shkoni për manikyr:

E kuqe: Energji

E kuqja është ngjyra e lëvizjes dhe veprimit dhe mund të jetë një përforcues ideal i humorit.

Portokalli: Keni kontakt me emocionet

Portokallia është ngjyra që aktivizon çlirimin e trishtimit dhe ju jep presion për të shkuar në nivelin tjetër si emocionalisht ashtu edhe praktikisht, duke përjetuar ndryshime.

E verdha: Besim

Një e verdhë e butë pastel ju mbush me gëzim dhe ju bën të ndiheni bukur me veten.

Rozë: Dashuri për veten tuaj

Ngjyra e kujdesit na kujton t’i tregojmë vetes pak hapësirë ​​dhe kohë për zhvillim.

Lejla: Ngjyra e krijimit

Ju shtyn të mendoni jashtë kutisë, duke nxjerrë më në fund veten tuaj krijuese.

E gjelbër: Kontaktoni me veten në formë më të prekshme

E gjelbra ju ndihmon të gjeni fuqizimin që kërkoni duke pranuar anën tuaj më të butë./SHQIP.com