Lajme

Nga nesër autobusët e “Trafikut Urban” do të lëshojnë Wi-Fi për qytetarët

Trafiku Urban
Trafiku Urban

Nga nesër, 6 shkurt 2024, në të gjithë autobusët e “Trafikut Urban” do të lëshohet Wi-Fi, duke u mundësuar udhëtarëve të shfrytëzojnë falas shërbimet e internetit, thuhet në njoftim.

““Trafiku Urban” mbetet i përkushtuar në zgjerimin e shërbimeve dhe lehtësimin e qarkullimit të qytetarëve”, vijon njoftimi i Trafikut Urban.

Njoftimi i plotë:

🚀 Lajm i shumëpritur!

🛜 Nga nesër, 6 shkurt 2024, në të gjithë autobusët e “Trafikut Urban” do të lëshohet Wi-Fi, duke u mundësuar udhëtarëve tanë të shfrytëzojnë falas shërbimet e internetit.

🚌 “Trafiku Urban” mbetet i përkushtuar në zgjerimin e shërbimeve dhe lehtësimin e qarkullimit të qytetarëve.

/Shqip.com