Kulturë

“Lule mos më harro” prezantohet në Prishtinë

prezantimi i instalacionit “Lule mos më harro” në bibliotekën Kombëtare të Kosovës

Artistët, Petrit Halilaj dhe Alvaro Urbano, kanë bërë prezantimi i instalacionit “Lule mos më harro” në bibliotekën Kombëtare të Kosovës.

Ndërsa është mbyllur edhe Festivali i Muzikës Klasike, “Chopin Piano Fest”.

Ambienti i Bibliotekës Kombëtare ishte përshtatur me natyrën e programit duke u dominuar nga lulet shumëngjyrëshe.

Kurse pjesë e kësaj ngjarjeje ishte edhe Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti.

Përveç Kurtit, i cili ishte i shoqëruar me bashkëshorten e tij, Rita Augestad Knudsen, të pranishëm ishin edhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku, zëvendësministri, Sejnur Veshall dhe dy këshilltarët e ministrit, Liburn Jupolli e Onur Canhas.

instalacioni “Lule mos më harro”, ka arritur në Prishtinë në kuadër të edicionit të tretë të festivalit “Austrada Bienale” që do të vazhdoj të jetë i hapur për publikun deri më 11 shtator./Shqip.com