Sport Shqiptar

Lojtari shqiptar rrëfen eksperiencën në Cesena

Sulmuesi i Cesenas, Cristian Shpendi, ka folur për Il Resto del Carlino për sezonin e tij.

Duke e cilësuar si shumë të rëndësishëm, ai ka thënë se falë angazhimit dhe sukseseve ai është rritur shumë.

“Ishte një vit i rëndësishëm, sigurisht. Si të mos e them pas gjithçkaje që fituam. Çështja kryesore është se ne arritëm gjithçka që synuam të arrinim që nga dita e parë e grumbullimit. Ne donim të rrëmbenim gjithçka që ishte në dispozicion dhe e bëmë”.

Në nivel ekipor dhe, duke menduar për të, edhe individualisht.

“Unë u rrita shumë, duke përfituar nga hapësira më e madhe që gjeta në fushë. Rritja e kohës së lojës në këtë aspekt është e rëndësishme, sepse të vendos edhe përpara përgjegjësive në rritje. Stimujt pozitivë, të cilët janë erëza e një futbollisti jeta e perditshme”.

/Shqip.com