Lajme

Lajmërim i rrejshëm për bombë në stacion, Policia jep detaje

Stacioni i Autobusëve, Prishtinë.

Policia e Kosovës ditën e premte ka pranuar një telefonatë kinse në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë ishte e vendosur një mjet shpërthyes, lajmërim i rrejshëm ky nga një qytetar.

Policia kishte evakuar qytetarët edhe personelin e cili ishte në objektin e stacionit, dhe se nuk kishte gjetur asgjë e dyshuar.

“Njësitë policore kanë pranuar një telefonat nga një i dyshuar i pa njohur se në objektin e stacionit të autobusëve është i vendosur një mjet shpërthyes. Njësitë policore kanë evakuar qytetarët si dhe personelin i cili ishte në objektin e stacionit. Pas kontrollit të kryer nga njësitë relevante policore nuk është gjetur asgjë e dyshuar”, thuhet në njoftim.

Rasti është duke u hetuar nga njësitet relevante.

/Shqip.com