Rozë

Ky është këngëtari që iu bashkua Big Brother

Blasta është këngëtari që I është bashkuar Big Brother.

Ai është prezantuar për banorët brenda pasi që kanë kënduar këngën më Fifin.

Blasta tha se e do muzikën shumë dhe nuk e sheh vetën në diçka tjetër.

Ai nuk u deklaruar për jetën e tij personal duke e mbajtur sekret.

“Po e lajmë që po hy single”, ka deklaruar ai.

/Shqip.com