Ekonomi

Kosova në mesin e shteteve që kanë 100 % mbulim me internet

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se në vitin 2023 është lidhur me internet ‘broadband’ fshatin e fundit të mbetur.

Kështu, Murati thotë se Kosova është bërë vendi i parë me mbulim 100 për qind në rajon dhe më gjerë.

“Në vitin 2023, ne lidhëm fshatin e fundit të mbetur me internetin broadband, duke e bërë Kosovën vendin e parë në rajon dhe më gjerë që ka arritur mbulim 100%.”

/Shqip.com