Art Jetese

Kombinimet klasike që janë gjithmonë në modë gjatë vjeshtës

Vjeshta lejon të eksperimentohet në stile dhe kombinime të reja, por në fund të ditës gjithmonë kthehet në bazë.

Pasi të keni provuar trendet e reja do ktheheni tek kombinimet klasike.

Ato që veshim dhe përsërisim çdo vjeshtë. Nëse për një arsye apo tjetrën s’i keni zbuluar ende, shihni veshjet më interesantet dhe vishini gjithë vjeshtës.

Fustanin me printe dhe çizmet

Uniforma klasike e vjeshtës: xhaketë, xhinse dhe T-shirt i bardhë me këpucë balerinë

Minifund, xhaketë dhe çizme të gjata

Atlete, xhinse dhe xhaketë kamosh

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.61
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.76
Sot : 30/09/2022