Teknologji

iPhone 15 mund të vij me bateri më të madhe

Një informacion nga fabrika Foxconn nga Kina, ka bërë të ditur se Apple iPhone 15 do të shohë përmirësime të qarta në kapacitetin e baterisë.

Të katër modelet do të përfitojnë bateri më të madhe.

IPhone 15 thuhet se ka një bateri 3,877 mAh, iPhone 15 Plus ka 4,912 mAh, iPhone 15 Pro shkon me 3,650 mAh dhe iPhone 15 Pro Max ka 4,852 mAh.

Modeli aktual i iPhones, ai 14 ka këto kapacitete të baterisë iPhone 14 vjen me 3,279 mAh, iPhone 14 Plus një bateri 4,323 mAh, iPhone 14 Pro ka kapacitet 3,200 mAh dhe iPhone 14 Pro Max funksionon me 4,323 mAh ashtu si modeli Plus.

Sipas informacioneve jozyrtare, iPhone-i i ri, do të jetë pak më i trashë se paraardhësit dhe kjo ka kuptim të përsosur nëse ata janë duke paketuar bateri më të mëdha.

Memoria bazë e iPhone 15 Pro do të jetë 256 GB, dyfishi i 128 GB në telefonin aktual.

Ky do të ishte një tjetër diferencues midis versioneve Pro dhe jo Pro, pasi këta të fundit do të qëndrojnë në kapacitetin prej 128 GB.

/Shqip.com