Teknologji

iPhone 15 do të ketë kornizë titani

Foto ilustruese

Informacionet e fundit të iPhone 15 na japin një pasqyrë të ekraneve të tyre. Një treshe panelesh xhami të zbuluar tregojnë se e gjithë linja e iPhone 15 do të ketë një ekran dinamik. Tre pjesët më poshtë thuhet se janë nga iPhone 15 në të majtë, iPhone 15 Pro në mes dhe iPhone 15 Pro Max në të djathtë.

Thashethemet thonë se i gjithë linja do të ketë korniza uniforme më të hollë 1.5 mm në të gjithë ekranin.

Karakteristika tjetër kryesore është lëvizja te butonat e gjendjes së ngurtë. Ata do të kenë reagime haptike 3D Touch, me mirësjellje të motorëve të shumtë Taptic Engine poshtë, për të treguar shtypjen e suksesshme.

Edhe çelësi i heshtjes do të bëhet në një buton, pra duhet të shtypet një herë për Silent dhe një herë tjetër për të aktivizuar tingullin, shkruan gsmarena.

iPhone 15 dhe 15 Plus do të mbajnë butonat e tyre të rregullt.

/Shqip.com