Nëse i përkisni kësaj shenje, ju presin ndryshime të mëdha

 • dashi

  Një javë e mirë ka për të filluar për ju, ndryshime rrënjësore do të vijnë në jetën tuaj në çift, ndërsa në punë do t’ju duhet të angazhoheni, megjithatë duke shmangur nxitimin që në të kaluarën ka qenë një këshilltar i keq.

 • demi

  Do të pritet një përmirësim në historitë e dashurisë që kanë qenë të vështira, të ndërlikuara në të shkuarën. Për sa i përket punës, planetët flasin për projekte të mira.

 • binjaket

  Do të jetë një javë diskrete po krijohet për ju. Në jetën bashkëshortore dikush kërkon stabilitet, ndërsa në punë ajo që do të nisë në ditët në vijim do të jetë koha ideale për të menduar për ide të reja. Projekte të reja në horizont.

 • gafore

  Do këtë gjatë orëve në vijim mund të ketë momente trazirash të mëdha, ndërsa ajo që do të fillojë në punë do të jetë një periudhë ndryshimesh.

 • luani

  Ju pret një javë diskrete. Për sa i përket punës, dikush do të ketë vështirësi në lidhje me pronën. Nga ana tjetër në dashuri do të mjaftojë të mbani nën kontroll emocionet. Qetësohu dhe shiko përpara me besim.

 • virgjeresha

  Në përgjithësi ju pritet një javë e mbarë. Por kujdes edhe çiftet më të mira së shpejti mund të kenë një ditë të keqe, ndërsa në fushën profesionale gjithçka do të duhet të rishikohet së shpejti. Së shpejti do të kalojë.

 • peshore

  Një javë e mrekullueshme po fillon. Edhe nëse historitë e së kaluarës shkaktojnë pak shqetësim, gjithçka do të jetë mirë. Për sa i përket punës, nuk mund të përjashtohet ardhja e mundësive të rëndësishme për t’u kapur në fluturim.