Art Jetese

Detajet që do të kthehen në modë këtë vit

Këtë vit janë rikthyer në modë “puplat”, të cilat do të jenë pjesë e shumë veshjeve dhe aksesorëve për këtë vit të ri.

Puplat, kanë qenë shumë herët në modë, qysh në vitet 1700, kur filloj vendosja e tyre në flokë duke treguar elegancë dhe ekstravagancën e atyre viteve.

Ja në çfarë mënyre puplat do të rikthehen prapë në modë,