Art Jetese

Çfarë do të shihni më së shumti në këmbët e vajzave këtë verë

Sandale

Vera pothuajse ka ardhur dhe është koha e duhur për t’u pajisur me modele të reja sandalesh, shapkash dhe atletesh të lehta, me të cilat do të shijoni me komoditet ditët e ngrohta.

Nëse jeni duke u përgatitur për pazar përpara se të shkoni në pushime ose kërkoni këpucë që do të kompletojnë veshjen tuaj për të shkuar në punë apo aktivitete të kohës së lirë, hidhini një sy listës së të modeleve verore për të gjitha rastet.

Sandale të rrafshëta

Atlete me platformë

Diçka për të dalë