Kulturë

Baleti Kombëtar i Kosovës me premierë në muajin mars

Baleti Kombëtar i Kosovës gjatë provave

Baleti Kombëtar i Kosovës, ka filluar provat për premierën e parë për këtë vit.

Shfaqja e titulluar “Time”, është me koreografi nga kërcimtari i njohur shqiptar, Taulant Shehu.

Sipas njoftimit, premiera pritet të shfaqet më 19 mars.

Kujtojmë që Baleti Kombëtar, u dekorua me Medalje Presidenciale të Meritave, nga presidentja Vjosa Osmani, me motivacionin: “Për kontribut të veçantë në fushën e kulturës dhe kultivimin e afrimin të vlerave kulmore artistike”.

/Shqip.com