Kulturë

Arbana Xharra vlerësohet nga “My New York”

Revista “My New York” ka vlerësuar me çmimin, gazetaren shqiptare Arbana Xharra, çmim që i është referuar punës së Xharrës në Kosovë,

Ditë më parë emrat e fituesve ishin bërë të ditur nga Xharra, në rrjetin social Instagram.

Ku fitues ishte edhe gazetari suedez Per Sinding-Larsen dhe aktivisten Nubia.

“E lumtur per mirenjohjen qe kam marre ne Neë York, per punen time ne Kosove dhe angazhimin ne SHBA”, ka shkruar Xharra.