Art Jetese

4 kombinime klasike që do t’i përsërisni gjatë gjithë vjeshtës

Kombinim

Vjeshta na lejon të eksperimentojmë, të eksplorojmë në stile dhe kombinime të reja, por në fund të ditës e dimë që do të kthehemi në bazë. 

Pasi të keni provuar trendet e reja dhe t’ju jenë ~mërzitur~ paksa, do ktheheni tek kombinimet klasike. Ato që veshim dhe përsërisim çdo vjeshtë.

Çfarë do të shihni në vijim mund t’i quani pa frikë formula që duhen prej të gjithëve në mënyrë universale. Nëse për një arsye apo tjetrën s’i keni zbuluar ende, shihni 6 më interesantet dhe vishini gjithë vjeshtës, raporton Anabel.

1. Fustanin me printe + çizme

2. Uniforma klasike e vjeshtës: xhaketë+ xhinse +T-shirt i bardhë +këpucë balerinë

3. Pardesy + pantallona të gjera + kambale/çizme

4. Mini-fund + xhaketë + çizme të gjata

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.58
  • Benzine: 1.34
  • Gas: 0.75
Sot : 24/09/2022