Lajme

Zogaj: Propozimi për transferimin e rrugës “Rexhep Luci” në park urban po merr mbështetje pozitive nga qytetarët e lagjes

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Alban Zogaj ka zhvilluar gjatë ditës së sotme një takim me banorët e rrugës “Rexhep Luci”.

Temë e këtij takimi ka qenë që kjo rrugë të transferohet në park urban.

Foto nga takimi

“Propozimi për transferimin e rrugës “Rexhep Luci” në park urban po merr mbështetje pozitive nga qytetarët e lagjes. Sot, diskutuam me banorët e lagjes, prezantuam idetë dhe diskutuam për këtë zgjidhje”, ka thënë Zogaj.

Kështu do të duket rruga pas transformimit

Zogaj po ashtu ka shpërndarë edhe foto se si do të duket rruga pas transformimit./Shqip.com

Shqip.com
Çmimet e derivateve në Kosovë Çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës.
  • Dizel: 1.60
  • Benzine: 1.33
  • Gas: 0.76
Sot : 28/09/2022