Lajme

Zlatan Arsiq shpallet i pafajshëm për krime lufte

I akuzuari për krime lufte kundër popullatës civile gjatë periudhës së luftës në Kosovë, Zlatan Arsiq, është shpallur i pafajshëm.

Seanca është mbajtur sot në Gjykatën e Prishtinës.

Mediat raportojnë se Arsiq sot lirohet nga paraburgimi dhe palët kanë të drejtë ankese.

/Shqip.com