Lajme

Zgjedhja e drejtorit të RTK-së, Abbott: Transmetuesi publik është esencial për demokracinë

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott, ka thënë se transmetuesi Publik është esencial për demokracinë.

Përmes një postimi në Facebook, Abbott ka uruar Shkumbin Ahmetxhekaj për marrjen e detyrës në krye të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

 “Të kesh një transmetues publik të lirë dhe të pavarur është esenciale për demokracinë”, ka thënë ambasadori britanik.

RTK

Shkumbin Ahmetxhaj, është zgjedhur drejtori i ri i RTK-së me 83.1 pikë, dhe është zgjedhur për tri vite./Shqip.com